Rustfrit Stål Skridsikker Hundeskål
25,5cm x 5,7cm - Sølv #01

Nobleza Nobleza

16466-0

New product

Rustfrit Stål Skridsikker Hundeskål - 25,5cm x 5,7cm - Sølv #01 Udvid

Forkæl din hund med denne rustfri skridsikre hundeskål i sølv. Den er både praktisk og stilfuld og sikrer, at din hund spiser komfortabelt og sikkert.

Mængde: 1 stk
Volumen: 0,9L.
Produktfarve: Sølv.
Hovedmaterialer: Rustfrit stål.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 32,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【LET AT RENGØRE】- Nobleza hundeskåle lavet af rustfrit stål kan let rengøres med mild opvaskesæbe og varmt vand. Derudover tåler de også opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen let. Derudover kan gummiringen fjernes for at vaske disse skåle grundigt i opvaskemaskinen.
【RUSTFRIT STÅL MATERIALE】- Nobleza hundeskål er lavet af høj kvalitet rustfrit stål, der ikke ruster, lugter, har korrosions- og oxidationssikkerhed. Udvendigt er hundeskålen poleret til en spejlblank overflade, og det unikke design får dine kæledyr til at elske den endnu mere. Alle materialer har bestået internationale sikkerhedsstandarder.
【BEKVEMT AT OPBEVARE ELLER REJSE MED】- Med en velovervejet og praktisk design kan disse skåle nemt stables inden i hinanden til nem opbevaring eller rejse. Holdbare til lang tids brug og sunde for dine elskede firbenede følgesvende.
【ANTISLIP DESIGN】- En gummiring på bunden forhindrer ridser på dit gulv og reducerer støj, når din tørstige/sultne hund spiser, hvilket gør måltiderne mindre rodede. Udvidelsen af bunden gør skålen mere stabil, så du ikke længere behøver bekymre dig om, at din elskede hund vælter skålene.
【DIMENSIONER & KAPACITET】- Højde 5,7 cm, Bunddiameter 25,5 cm. Perfekt fodringskål til tørfoder eller vådfoder, godbidder og vand, og den er velegnet til dine kæledyr til daglig brug.
Dimensioner
Højde57 mm.
Diameter255 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.