LED G4 1.3W 3000K Hvid 02

Aigostar Aigostar

New product

LED G4 1.3W 3000K Hvid 02 Udvid

LED G4 1.3W 3000K Hvid 02 er en energieffektiv og miljøvenlig pære med varmt hvidt lys, perfekt til belysning af dit hjem eller kontor. Skift til denne LED pære og nyd den langvarige og klare belysning, samtidig med at du sparer på energiforbruget.

Antal: 1 stk
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.

Læs mere..

  • Varm

DKK 16,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Lyskvalitet og energibesparelse

LED G4 1.3W 3000K Hvid 02 er en effektiv og miljøvenlig lyskilde, som giver et behageligt og naturligt lys. Med en effekt på kun 1.3W erstatter den en traditionel 12W pære, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser. Dette gør den ikke kun mere økonomisk fordelagtig i det lange løb, men bidrager også til at reducere energiforbruget og CO2-udledningen.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 120 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, sikrer denne LED-pære en ensartet og jævn fordeling af lyset. Dette gør den ideel til forskellige belysningsbehov, både i private hjem og kommercielle miljøer.

Lyskvalitet

Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, sikres et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en smuk og ægte måde. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig og indbydende atmosfære, uanset hvor den bruges. Lyskvaliteten opfylder de fleste behov og bidrager til et mere behageligt og produktivt miljø.

Installation og garantiperiode

Denne LED-pære tilsluttes nemt til en 12V strømkilde, hvilket gør den fleksibel og nem at integrere i eksisterende belysningssetup. Med en producentgaranti på 3 år kan du føle dig tryg ved dit køb og være sikker på, at produktet opfylder dine forventninger og behov.

Kulør på lyset

Den varme hvide kulør på 3000K skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde det behagelige og varme lys. Denne kulør er ideel til brug i hjemmet, på kontoret eller andre steder, hvor en behagelig stemning er vigtig.

Med dimensioner på 12 x 9.5 x 37.5 mm er denne LED-pære kompakt og nem at installere i forskellige lamper og armaturer. Den kombinerer effektiv belysning med energibesparelse og høj lyskvalitet, hvilket gør den til et attraktivt valg for enhver, der ønsker en pålidelig og funktionel lyskilde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke120 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningG4
Højde9.5 mm.
Bredde12 mm.
Dybde37.5 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1.3W
Erstat12W
Spænding12V
SpændingsintervalDC: 12V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.