3-Lags Kæledyrsjakke med Sele
XS, L20cm, Sort

Nobleza Nobleza

18129-0

New product

3-Lags Kæledyrsjakke med Sele - XS, L20cm, Sort Udvid

Hold din lille firbenede ven varm og stilfuld i den sorte 3-lags kæledyrsjakke med sele. Med en længde på 20 cm (XS) er den perfekt til små hunde og katte.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Reflekterende seleVelegnet til vinterLynlås design.Hals omkring: L20cm(+-1).Brystomfang: L32cm(+-1).Ryglængde: L20cm(+-1).Produktfarve: Sort.Hovedmaterialer: 100% Polyester.

Læs mere..

DKK 97,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【HØJKVALITETSSTOF】 Nobleza hundekåbe er lavet af et pelsvenligt 3-lags premium fleecefor, der er blødt og varmt, så din hund stadig kan holde sig varm og hyggelig denne vinter.

【VAND OG VIND】 Hundekåbens overflade er vindtæt for at holde din hund tør, varm og behagelig i vådt vejr.

【JUSTERBAR SELE】 Hundekåbens sele er justerbar for større spænding og gør det nemt for dig at fastgøre den til snoren og selen til at gå med din hund.

【SIKKERHEDSREFLEKTERENDE STRIBER】 Denne hundejakke har reflekterende striber på skulderremmene, så du kan se din hund i svage lysforhold og beskytte din hund mod skader om natten.

【STØRRELSE VÆLG】 Nobleza hundekåber er velegnet til små hunde, så mål din hund, før du køber. Til din hunds komfort anbefaler vi at vælge en størrelse større.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.