Trelaget Kæledyrsjakke Med Sele
XS, L20cm, Grå

Nobleza Nobleza

18130-0

New product

Trelaget Kæledyrsjakke Med Sele - XS, L20cm, Grå Udvid

Hold din firbenede ven varm og stilfuld med denne trelags kæledyrsjakke med sele i str. XS (L20cm) i en flot grå farve. Perfekt til gåture i køligere vejr!

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Reflekterende seleEgnet til vinterLynlåsd-design.Hals omkreds: L20cm(+-1).Bryst omkreds: L32cm(+-1).Ryglængde: L20cm(+-1).Produktfarve: Grå.Hovedmaterialer: 100% Polyester.

Læs mere..

DKK 97,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

HØJKVALITETSSTOFFER

Den Nobleza hundekåbe er lavet med en pelsvenlig 3-lags premium fleeceforing, der er blød og varm, så din hund stadig er varm og hyggelig denne vinter.

VAND- OG VINDRESISTENT

Hundekåbens overflade er vandtæt og vindtæt for at holde din hund tør, varm og komfortabel i vådt vejr.

JUSTERBAR SELE

Hundekåbens sele er justerbar for større spænding og gør det muligt at fastgøre den nemt til snoren og selen til at gå med din hund.

SIKKERHEDSREFLEKTERENDE STRIBER

Denne hundejakke har reflekterende striber på skulderremmene for at lade dig se din hund i svag belysning og beskytte din hund mod skade om natten.

STØRRELSESVÆLG

Nobleza hundekåber er velegnede til små hunde, så mål din hund, før du køber. For din hunds komfort anbefaler vi at vælge en størrelse større.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.