Trelags Kæledyrsjakke med Sele
Størrelse: L, 25cm - Grå

Nobleza Nobleza

18131-0

New product

Trelags Kæledyrsjakke med Sele - Størrelse: L, 25cm - Grå Udvid

Hold din hund varm og stilfuld med denne trelags kæledyrsjakke i grå farve. Jakken har en sele, sikrer en behagelig pasform og er perfekt til din firbenede ven i størrelse L, 25cm.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Reflekterende sele Egnet til vinter Lynlåsdesign. Halsomfang: L24cm(+-1). Brystomkreds: L38cm(+-1). Ryg længde: L25cm(+-1). Produktfarve: Grå. Hovedmaterialer: 100% Polyester.

Læs mere..

DKK 104,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

HØJKVALITETSMATERIALER

Den Nobleza hundekappe er lavet med et pelsvenligt 3-lags premium fleecefor, der er blødt og varmt, så din hund stadig er varm og hyggelig denne vinter.

VAND- OG VINDAFVISENDE

Hundekappens overflade er vandtæt og vindtæt, så din hund forbliver tør, varm og behagelig i vådt vejr.

JUSTERBAR SELE

Hundekappens sele er justerbar for større spænding og giver dig mulighed for nemt at fastgøre den til snoren og selen til at gå med din hund.

SIKKERHEDSREFLEKTERENDE STRIBER

Denne hundejakke har reflekterende striber på skulderstropperne for at lade dig se din hund i svage forhold og beskytte din hund mod skade om natten.

STØRRELSESVÆLGELSE

Nobleza hundekapper er velegnede til små hunde, så mål din hund, før du køber. For din hunds komfort anbefaler vi at vælge en størrelse større.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.