Trelags Vinterdyr Tøj med Hætte
L 25cm, Pink

Nobleza Nobleza

18133-0

New product

Trelags Vinterdyr Tøj med Hætte - L 25cm, Pink Udvid

Hold din firbenede ven varm og stilfuld i vintervejret med dette trelags vinterdyr tøj med hætte i størrelse L på 25cm. I en smuk pink farve, som vil få din hund til at skille sig ud på gåturene.

Mængde: 1 stk
Hals omkring: L24cm(+-1). Brystomkreds: L38cm(+-1). Ryg længde: L25cm(+-1). Produktfarve: Pink. Hovedmaterialer: 90% polyester, 10% nylon.

Læs mere..

DKK 84,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【3-LAGERS VARM】

Den 3-lags plysforet i Nobleza hundehoodie er lavet af superblød høj kvalitetsfiber bomuld og hudvenlig. En god mulighed for at forhindre hunde i at blive forkølet om natten om vinteren.

【TRYKKNAPLØSNING DESIGN】

Praktiske trykknapper vil ikke klemme kæledyrets hår, hvilket gør hvalpefrakkerne nemme at tage på og af, holdbare og elastiske. Føl dig varm og komfortabel mens du klæder din hund på.

【MODELIG UDSEENDE】

Noblezas unikke design af pink og blå kontrast syningselementer, en sød, trendy og cool hundehoodie, gør dit kæledyr til den mest stilfulde stjerne på gaden.

【LET AT HOLDE REN】

Hundevinterfrakken kan maskinvaskes. Ved at have din hund iført hundehoodien kan du ikke kun holde din hund ren derhjemme, men også udenfor. Det kan spare dig tid på at fjerne dyrehår fra sofaen, tøjet og bilens sæde.

【TILGÆNGELIG I 3 STØRRELSER】

Den rigtige størrelse kan få dit kæledyr til at passe og være komfortabelt. Tjek vores størrelsesguide, før du køber. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.