Trelaget Vinter Kæledyrstøj med Hætte, XS: L20cm
Blå

Nobleza Nobleza

18134-0

New product

Trelaget Vinter Kæledyrstøj med Hætte, XS: L20cm - Blå Udvid

Hold din pelsede ven varm og stilfuld med dette trelags vinterkæledyrstøj i størrelse XS. Med en praktisk hætte og i en smuk blå farve er dette en must-have til din lille ven.

Antal: 1 stk
Halsomkreds: L20cm(+-1).Brystomkreds: L32cm(+-1).Ryglængde: L20cm(+-1).Produktfarve: Blå.Hovedmaterialer: 90% polyester, 10% nylon.

Læs mere..

DKK 80,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

3-LAGERS VARM

Den 3-lags plysforet på Nobleza hundehoodie er lavet af superblød kvalitetsfiberbomuld og hudvenligt. En god mulighed for at forhindre hunde i at blive forkølet om natten om vinteren.

TRYKKNAPLØSNING DESIGN

Praktiske trykknapper vil ikke klemme dyrehår, hvilket gør hvalpekåberne nemme at tage på og tage af, holdbare og elastiske. Føl dig varm og behagelig mens du klæder det på.

FASHIONABELT LOOK

Noblezas unikke design med pink og blå kontraststikningselementer skaber en sød, trendy og cool hundehoodie. Kæledyrsdressing får din hund til at blive den mest stilfulde stjerne på gaden.

NEM AT HOLDE REN

Hundevinterfrakken er maskinvaskbar. Ved at have hundehoodien på kan du ikke kun holde hunden ren derhjemme eller udenfor. Det kan også spare dig tid på at fjerne dyrehår på sofaen, tøjet og bildækket.

TILGÆNGELIG I 3 STØRRELSER

Den rigtige størrelse kan gøre dit kæledyr passende og komfortabelt. Vær venlig at tjekke vores størrelsesguide, før du køber. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.