Tre-Lags Vinter Kæledyrstøj med Hætte
M:L30CM, Blå

Nobleza Nobleza

18136-0

New product

Tre-Lags Vinter Kæledyrstøj med Hætte - M:L30CM, Blå Udvid

Hold din firbenede ven varm og stilfuld i vintervejret med dette tre-lags vinter kæledyrstøj med hætte. Passer til hunde i størrelsen M:L30CM og fås i en flot blå farve.

Mængde: 1 stk.
Specifikationer: Hjælpsom assistent

Læs mere..

DKK 84,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

3-LAGS VARM

Det 3-lags plysforing af Nobleza hundehoodie er lavet af super blød høj kvalitet fiberbomuld og venlig mod huden. En god mulighed for at forhindre hunde i at blive forkølede om natten om vinteren.

TRYKKNAPPER DESIGN

Praktiske trykknapper vil ikke nage i kæledyrets pels, hvilket gør hvalpekåberne nemme at tage på og tage af, holdbare og elastiske. Føl dig varm og behagelig, mens du klæder det på.

FASHIONABELT LOOK

Noblezas unikke design af pink og blå kontrastsømmelementer, en sød, trendy og cool hundehoodie, kæledyrsdressing der gør din hund til den mest stilfulde stjerne på gaden.

NEM AT HOLDE REN

Hundevinterfrakken kan maskinvaskes. Ved at have hundehoodien på kan du ikke kun holde din hund ren derhjemme eller udenfor. Det kan også spare dig tid på at fjerne kæledyrshår på sofaen, tøjet, bilsædet.

FAÅS I 3 STØRRELSER

Den rigtige størrelse kan gøre dit kæledyr passende og behageligt. Tjek vores størrelsesguide, inden du køber. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.