Sort Hundesele M: L56-66cm

Nobleza Nobleza

18140-0

New product

Sort Hundesele M: L56-66cm Udvid

Den sorte hundesele i størrelse M (56-66cm) giver din hund komfortabel støtte og kontrol under gåturen. Perfekt til daglig brug og træning.

Antal: 1 stk
Produktbeskrivelse: Tætsiddende Justerbar.Produktfarve: Sort.Hovedmaterialer: Polyesterfibre.

Læs mere..

DKK 113,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

⭐【Reflekterende & Sikker】Designet med en reflekterende stribe på forsiden og reflekterende linjer på kanten gør hunden sikrere at gå tur med om natten. Du kan bruge det robuste nylonhåndtag til at løfte hunden i tilfælde af en pludselig potentiel nødsituation.【Aftagelige patches】Aftagelige Nobleza tosidige patches, hvilket betyder, at du kan skifte dine egne patches for at udtrykke din hunds humør eller vise nyttig information. Cool stil til gåture. Nem at tage af og på med quick release spænde.【Holdbar & Stabil】Overfladen på hundesele er lavet af holdbart Oxford-materiale, som er modstandsdygtigt over for bid og slid. Metal D-ringe kan modstå større spænding og forhindre brud.【Justerbar & Behagelig】Justerbar halsrem og brystrem kan let justeres til den rette position for hunden. Ingen trækken. Blød polstring bruges på bagsiden for at gøre kæledyret behageligt og åndbart når det bærer selen.【Anbefalet størrelse】Størrelse M: Brystomkreds: 56 - 66cm. Passer til mellemstore hunde. Venligst tjek størrelsesguiden før køb. Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.
Dimensioner
Dybde560 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.