Sort Hundesele Størrelse L (68-88cm)

Nobleza Nobleza

18143-0

New product

Sort Hundesele Størrelse L (68-88cm) Udvid

Giv din store hund den optimale komfort med denne sorte sele i størrelse L (68-88cm). Perfekt til daglige gåture og træning!

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Tætsiddende Justerbar. Produktfarve: Sort. Hovedmaterialer: Polyesterfiber.

Læs mere..

DKK 119,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

⭐【Reflekterende og sikker】Designet med en reflekterende strip foran og reflekterende linjer på kanten gør hunden sikrere at gå med om natten. Du kan bruge den robuste nylonhåndtag til at løfte hunden i tilfælde af en pludselig potentiel nødsituation.【Aftagelige patches】Aftagelige Nobleza to-sidet patches, hvilket betyder, at du kan skifte dine egne patches for at udtrykke din hunds humør eller vise nyttig information. Cool stil til gåture. Nem at tage af og på med hurtig udløsnings spænde.【Holdbar og solid】Overfladen på hundesele er lavet af holdbart Oxford-materiale, som er modstandsdygtigt over for bid og friktion. Metal D-ringe kan modstå større spænding og forhindre brud.【Justerbar og behagelig】Justerbar halsrem og brystrem kan nemt justeres til den rigtige position for hunden. Ingen trækken. Blød polstring bruges på bagsiden for at gøre kæledyret behageligt og åndbart når det bærer selen.【Anbefalet størrelse】Størrelse L: Brystomkreds: 68 - 88 cm. Egnet til store hunde. Tjek venligst størrelsesguiden før køb. Hvis du har nogen spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.
Dimensioner
Dybde680 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.