Hundesele
L: 68-88cm, Blå

Nobleza Nobleza

18145-0

New product

Hundesele - L: 68-88cm, Blå Udvid

Hold din hund sikker og komfortabel med denne blå hundesele i størrelse L (68-88cm). Ideel til daglige gåture og træning.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: TætsiddendeJusterbar.Produktfarve: Blå.Hovedmaterialer: Polyesterfibre.

Læs mere..

DKK 119,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

⭐【Reflekterende & Sikker】Designet med den reflekterende stribe på forsiden og reflekterende linjer på kanten gør hunden sikrere at gå med om natten. Du kan bruge det robuste nylonhåndtag til at løfte hunden i tilfælde af en pludselig potentiel nødsituation.【Aftagelige patches】Aftagelige Nobleza to-sidet patches, hvilket betyder, at du kan skifte dine egne patches for at udtrykke din hunds humør eller vise nyttig information. Cool stil til gåture. Nemt at tage af og på med hurtig løsningsspænde.【Holdbar & Stærk】Overfladen af hundeselen er lavet af holdbart Oxford-materiale, som er modstandsdygtigt over for bid og friktion. Metal D-ringe kan modstå større spænding og forhindre brud.【Justerbar & Behagelig】Justerbar nakkerem og brystrem kan let justeres til den rette position for hunden. Ingen trækken. Blød polstring bruges på bagsiden for at gøre kæledyret komfortabelt og åndbart, når det bæres.【Anbefalet størrelse】Størrelse L: Brystomkreds: 68 - 88cm. Passer til store hunde. Tjek venligst størrelsesguiden, før du køber. Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.
Dimensioner
Dybde680 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.