Hundesele M: W2.0 * L40-60 cm
Blå

Nobleza Nobleza

18149-0

New product

Hundesele M: W2.0 * L40-60 cm - Blå Udvid

Perfekt til din hund! Denne blå hundesele i størrelse medium er justerbar og behagelig for din firbenede ven, så I begge kan nyde gåturen sammen.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: TætsiddendeJusterbar.Produktfarve: Blå.Hovedmaterialer: Nylon.

Læs mere..

DKK 38,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Anvendelsesområder】Step-In Hundesele er nem at bruge. Den er beregnet til små og ekstra små hunde, hvalpe, legetøjs- og miniature hunderacer. Vi har tre størrelser at vælge imellem, S: B1,5*L30-45CM, M: B2,0*L40-60CM, L: B2,5*L50-70CM.【Ingen træk og ingen kvælning】Selen har 2 robuste metal-lynslynger. Når din hund trækker, kan du fastgøre ringen for at kontrollere din hund. Når du går med din hund, er der ingen stress på hundens nakke, ingen kvælning, ideel løsning til trækkende hunde.【Let at bruge】Den bedste kombination af stil og komfort, som din lille pelsede ven vil elske. Bare tre enkle trin, og du er færdig. Halsbåndet strammer ikke om din kæledyr. Perfekt til hunde med en sammenklappet luftrør eller skadet hals. Anbefalet af dyrlæger.【Komfortabel pasform】Hold din hund kølig med mindre dækning end mange andre seler; Letvægts, åndbar konstruktion samtidig med at kvalitet og holdbarhed opretholdes.【Holdbart materiale】Lavet af meget holdbart og let at rengøre slidstærkt polyesterstof for at sikre holdbarhed; alle ender er varmeafskårne for at forhindre at trævle op; Højstyrke stål D-ringe og svejsede sømme tilbyder pålidelighed ved fastgørelse af snor.
Dimensioner
Bredde20 mm.
Dybde400 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.