Reflekterende Sportsharness S: Hals 30-45, Bryst 30-65 cm
Sort

Nobleza Nobleza

18151-0

New product

Reflekterende Sportsharness S: Hals 30-45, Bryst 30-65 cm - Sort Udvid

Give din hund komfort og sikkerhed under gåture med dette reflekterende sportsharness i sort. Justerbart til en halsomkreds på 30-45 cm og brystomkreds på 30-65 cm.

Antal: 1 stk
Produktbeskrivelse: Tætsiddende
Justerbar.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Polyesterfibre.

Læs mere..

DKK 113,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【KVALITETSMATERIALER】Nobleza hundesele vælger superbløde og behagelige miljøvenlige stropper, der er stærke, holdbare og lette at rengøre.【PRODUKTMÅL】Størrelse S: Hals: 30 - 42 cm, Bryst: 30 - 68 cm. Mål omkredsen af din hunds hals og talje, før du køber. Du skal måske bestille en størrelse større for din pets komfort, hvis din pets størrelse er mellem to størrelser.【ÅNDBAR & LETVÆGT】Denne polstrede hvalpesele er lavet af et let, blødt og åndbart netstofdesign. Det skader ikke din hunds pels og er mere behagelig og åndbar om sommeren.【JUSTERBARE STROPPER】Har 4 justerbare skulderstropper med hurtige snapclips for en frijusterbar pasform, uden kvælningsfare og mere beskyttelse til din hund.【REFLEKTERENDE DESIGN】Med et reflekterende stribedesign på hundeselen er kæledyrsvesten synlig i svagt lys, så din hund er sikker til enhver tid.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.