Reflekterende Hundesnor
D1.2 L40cm, Sort

Nobleza Nobleza

18155-0

New product

Reflekterende Hundesnor - D1.2 L40cm, Sort Udvid

Hold din hund sikker og synlig under aftenture med denne reflekterende hundesnor i sort med en længde på 40 cm. Perfekt til at holde styr på din firbenede ven i mørket.

Antal: 1 stk
Produktfarve: Sort. Hovedmaterialer: Polyesterfiber.

Læs mere..

DKK 38,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

⭐【Ekstra Stærk】Længden på den dobbelte hundesnor er 40 cm, diameteren er 1,2 cm, med kvadrupel syteknologi, ekstra tyk og ekstra holdbar, hvilket gør den mere arbejdsbesparende, slidstærk, trækstærk og stødsikker.【Kuldetæt】Den robuste stål snorring er til at forbinde to reb. To robuste 360° svingkroge kan forbindes med hundens sele eller halsbånd. 2 hunde, der går tur, er uden bekymringer om sammenfiltring og har mere bevægelsesfrihed.【Holdbar & Letvægts】Den dobbelte snor til hunde er lavet af høj kvalitet polyester materiale med tæt forstærket kvadrupel syning for at modstå brud. Letvægtsmateriale forhindrer, at det falder til jorden under brug.【Højreflekterende Syning】Reflekterende syninger på den dobbelte hundesnor forbedrer synligheden i mørket, hvilket gør det sikrere og nemmere at observere bevægelsen af 2 hunde, når du går tur med hunden om natten.【Velegnet til Multi-Kæledyr】Den dobbelte hundesnor til at gå med 2 hunde uden sammenfiltring er meget velegnet til familier med flere kæledyr, og du vil føle dig tryg, når du går tur med 2 hunde eller træner dem. Velegnet til hvalpe, små, mellemstore og store hunde.
Dimensioner
Dybde400 mm.
Diameter12 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.