Indtrækkeligt Træksejl 3M
Blå | Flad Tape + Reflekterende Wire | Trækkraft 30kg

Nobleza Nobleza

18196-0

New product

Indtrækkeligt Træksejl 3M - Blå | Flad Tape + Reflekterende Wire | Trækkraft 30kg Udvid

Hold din hund sikker og stilfuld på gåture med vores indtrækkelige træksejl i blåt design. Med en trækkraft på op til 30 kg og reflekterende wire for ekstra synlighed, er dette træksejl både praktisk og sikkert.

Mængde: 1 stk
Produktfarve: Blå. Hovedmaterialer: ABS.

Læs mere..

DKK 91,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【KRAFTIG KVALITET】Lavet af stærkt, høj kvalitet nylon reb, der er modstandsdygtigt over for slid og tåre. Den snore-resistente og stærke tilbagetrækningsfunktion gør det muligt for dig at trække 3 meter reb tilbage jævnt og hurtigt ved et tryk på en knap.【HÅNDTAGSDESIGN】Det ergonomisk designede ABS non-slip håndtag beskytter dine hænder mod forbrænding forårsaget af din hunds pludselige træk. Det er behageligt at holde på til enhver tid.【PRODUKTMÅL】Den 360° Tangle-Free hundesnor kan forlænges til maksimalt 10ft/3m med et tryk på en knap og er velegnet til små til mellemstore hunde, der vejer op til 10kg/22lbs. Giver mere komfort og frihed for din ven under gåture.【HURTIG LÅS- OG LÅSNINGSFUNKTION】Let at rulle på og af med din tommelfinger, med en enkelthåndsbremse-knap for nem bremsning/pausing/låsning.【EN FANTASTISK MAKKER TIL UDENDØRSBRUG】Tag på en afslappet gåtur, joggetur eller vandretur med din kæledyrsven og nyd din tid udendørs! Det gennemtænkte design af refleksbåndet giver dig og din ven mulighed for at gå om natten uden at bekymre dig.
Dimensioner
Dybde3000 mm.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.