USB-Opladeligt LED Hundehalsbånd W2.5*L31-41cm (S)
Grøn

Nobleza Nobleza

18237-0

New product

USB-Opladeligt LED Hundehalsbånd W2.5*L31-41cm (S) - Grøn Udvid

Hold din hund sikker og synlig under aftensture med dette USB-opladelige LED hundehalsbånd i grøn. Justerbart i størrelsen og let at bruge.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: CykelbrugEgnet til natbrugTre lysindstillinger.Batteritype: Lithiumbatterier.Produktfarve: Grøn.Hovedmaterialer: Nylon, LED, plastik.

Læs mere..

DKK 73,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Fremragende synlighed】Lyse op hundehalsbånd leveres med super lyse LED-lys, så du nemt kan spotte din hund langt væk om natten, og den høje lysstyrke gør dit kæledyr meget synligt for biler, cyklister og joggere for at hjælpe med at forebygge ulykker. 【USB-genopladelig】Det USB-genopladelige batteri (kabel inkluderet) giver 5 timers belysning. Ingen bekymringer om batteriskift og ingen ekstra omkostninger, let at bruge, miljøvenlig. 【Justerbar størrelse】LED-hundehalsbåndet er let at bruge. Beregnet til små og ekstra små hunde, hvalpe, legetøj og miniature hunderacer. Vi har tre størrelser at vælge imellem, S: B2,5*L31-41CM, M: B2,5*L41-51CM, L: B2,5*L51-61CM. 【Holdbart & robust】Lavet af holdbart nylonmateriale, kan det gøre dit kæledyr mere behageligt. Hvert LED-hundehalsbånd kan justeres med spændelås. Det har også en kraftig D-ring, der let kan fastgøres med enhver hundesnor. 【Sikkerheds-lås】Den hurtigudløsende spænde er lavet af premium robust plastik og kan frigøres hurtigt med én hånd. Lettere end metal-spænder, mere behageligt at have på.
Dimensioner
Bredde25 mm.
Dybde310 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.