Oppustelig Krave
L: 46-56 cm, Blå

Nobleza Nobleza

18266-0

New product

Oppustelig Krave - L: 46-56 cm, Blå Udvid

Beskyt din hunds nakke og bryst med denne oppustelige krave i blå farve. Justerbar til en størrelse på 46-56 cm for optimal komfort.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Justerbar oppustelig beskyttelse. Produktfarve: Blå. Hovedmaterialer: Kort plys, PVC, polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 125,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

[FOREBYGGELSE AF SKADER] - Nobleza Dog Inflatable Collar er designet til at beskytte dine kæledyr mod skader, udslæt og sår efter operation, hvilket vil forhindre kæledyr i at bide og slikke på det skadede område eller operationsstedet og fremme helingen efter operation eller sår.[UBLIKT SYN] - I modsætning til en E-Krave vil vores Nobleza Dog Recovery Collar give ubegrænset syn, når den bæres. Med vores bløde hundekrave fastgjort, vil de stadig kunne spise, drikke og sove, hvilket er svært, når man bærer en elizabethansk krave.[HOLDBAR OG BEHAGELIG] - Oppustelig kæledyrsbeskyttelseskrave lavet af høj kvalitet, holdbar, lugtfri, sikker og sund, overfladen er blød og kort plysdesign, for at sikre, at kæledyret er behageligt at have på og ikke irriterer kæledyrets hud. Dit kæledyr vil være meget glad for at acceptere den.[VASKBAR OG LET AT OPBEVARE] - Nobleza Inflatable Collar for Dogs har en aftagelig betræk, du kan nemt tage det af via lynlåsen og vaske det for at holde det rent. Når hundeoppustelig krave ikke er i brug, er det praktisk at tømme kraven gennem luftventilen, derefter folde og opbevare den.[JUSTERBAR MAGISKTÆR] - Vores halskrave til hunde har en justerbar rem, den kan fastgøres eller løsnes hurtigt og nemt via en magisk tape. Pet Inflatable Collar fås i 2 farver, blå og grå, der er fire størrelser at vælge imellem: S: Halsomfang: 6"-10"; M: Halsomfang: 10"-13"; L: Halsomfang: 18"-22"; XL: Halsomfang: 24,4" Plus. Mål venligst dit kæledyrs halsomkreds, før du bestiller, og vælg den rigtige størrelse i henhold til referencestørrelsesskemaet.
Dimensioner
Højde180 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.