Oppustelig Halsbånd Str. M (25,5-33 cm)
Grå

Nobleza Nobleza

18269-0

New product

Oppustelig Halsbånd Str. M (25,5-33 cm) - Grå Udvid

Hold din hunds stil enkel og elegant med dette oppustelige halsbånd i str. M i smukt grå farve. Med justerbar størrelse fra 25,5 cm til 33 cm passer det perfekt til din firbenede ven.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: JusterbarOpladeligBeskyttende.Produktfarve: Grå.Hovedmaterialer: Kort plys, PVC, polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 107,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

[FOREBYGGELSE AF SKADER] - Nobleza Dog Inflatable Collar er designet til at beskytte dine kæledyr mod skader, udslæt og postoperative sår, hvilket vil forhindre kæledyr i at bide og slikke det sårede område eller operationsstedet og fremme heling efter operation eller sår.[UBESKÅRET SYN] - I modsætning til en E-Krave vil vores Nobleza Dog Recovery Collar give ubegrænset syn, når den bæres. Med vores bløde hundekrave sikret, vil de stadig kunne spise, drikke og sove, hvilket er svært, når man bærer en Elizabethansk krave.[HOLDBAR OG KOMFORTABEL] - Oppustelig kæledyrsbeskyttelseskrave lavet af høj kvalitet, holdbar, lugtfri, sikker og sund, overfladen er blød med kort plysdesign, for at sikre at kæledyret er behageligt at have på og ikke vil irritere kæledyrets hud. Dit kæledyr vil være meget glad for at acceptere den.[VASKBAR OG LET AT OPBEVARE] - Nobleza Inflatable Collar for Dogs har en aftagelig betræk, du kan nemt tage det af via lynlåsen og vaske det for at holde det rent. Når hundens oppustelige krave ikke er i brug, er det praktisk at tømme kraven gennem luftventilen, derefter folde den sammen og opbevare den.[JUSTERBAR MAGISKE TAPE STARP] - Vores Neck Collar for hunde har en justerbar rem, den kan hurtigt og let spændes eller løsnes via en magisk tape. Pet Inflatable Collar fås i 2 farver, blå og grå, der er fire størrelser at vælge imellem: S: Halsomkreds: 6"-10"; M: Halsomkreds: 10"-13"; L: Halsomkreds: 18"-22"; XL: Halsomkreds: 24.4" Plus. Venligst mål dit kæledyrs hals før du placerer en ordre, og vælg den rigtige størrelse i henhold til den referencetabel.
Dimensioner
Højde100 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.