To-Hovedet Førereline W2.5*L50-80cm Sort

Nobleza Nobleza

18279-0

New product

To-Hovedet Førereline W2.5*L50-80cm Sort Udvid

Hold styr på dine firbenede venner med denne praktiske to-hovedede førereline i sort. Justerbar længde fra 50-80 cm gør den perfekt til enhver tur.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Aftagelig.Produktfarve: Sort.Hovedmaterialer: Imiteret nylon.

Læs mere..

DKK 75,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Fri for sammenfiltring】Blyspændet til at forbinde to liner kan rotere 360° for at forhindre sammenfiltring. To robuste 360° drejesnapkan tilsluttes hundens sele eller halsbånd. Når 2 hunde går tur, er der ingen bekymringer for sammenfiltring, og de har mere bevægelsesfrihed.⭐ 【Justerbar elastisk rem】Længden af dobbelt hundeline kan justeres fra 50 til 80 cm, hvilket er mere skånsomt for arbejdet, slidstærkt, trækkebestandigt og stødabsorberende. Justerbare elastiske bungeer kan absorbere stød fra hurtige bevægelser af 2 hunde, hvilket mindsker følelsen af at blive trukket. 【Holdbar og letvægt】Den dobbelte line til hunde er lavet af nylonmateriale med tæt forstærket syning for at modstå brud. Bredden er 2,5 cm, tyk og holdbar. Letvægtsmateriale for at forhindre, at det falder til jorden under brug. 【Højreflekterende syning】Reflekterende syning på den dobbelte hundeline forbedrer synligheden i mørket, hvilket gør det sikrere og lettere at observere bevægelsen af 2 hunde, når man går tur med hunden om natten. 【Passer til flere kæledyr】Den dobbelte hundeline til at gå med 2 hunde uden sammenfiltring er meget velegnet til familier med flere kæledyr, og du vil føle dig tryg, når du går tur med 2 hunde eller træner dem. Velegnet til hvalpe, små, mellemstore og store hunde.
Dimensioner
Bredde25 mm.
Dybde500 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.