Bomuldshalsbånd, M Donut med Glasur

Nobleza Nobleza

18345-0

New product

Bomuldshalsbånd, M Donut med Glasur Udvid

Forkæl din firbenede ven med dette søde og stilfulde bomuldshalsbånd med donut-design og glasur. Din hund vil elske at gå tur med ekstra stil i dette unikke halsbånd.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Bomuldsfyldt designBær behageligtJusterbar halsomkreds.Produktfarve: Blå.Hovedmaterialer: PP bomuld.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 36,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Halsomkreds: 13-22 cm (5,1-8,6 tommer), egnet til katte under 2 kg (4,4 lbs). Nobleza kattekrave er designet med justerbar snøre, så du kan tilpasse stramheden for at sikre, at din lodne ven har den bedste komfort og pasform. Kraven er også velegnet til hvalpe og små hunde som Chihuahua, fransk bulldog og mops. Vær venlig at måle din kæledyrs hoved- og halsomkreds for at vælge den optimale størrelse.BRUG VED ØVERSTE KROPSÅRSAGER: Nobleza kattekirurgisk krave er et simpelt og effektivt beklædningsstykke, der forhindrer din kat i at slikke og klø på det berørte område, hvilket hjælper dem med at komme sig og hele sår sikkert. Bemærk dog, at den alternative bløde kattekolle er kun til brug ved øvre kropsår eller skader, men er ikke egnet til sterilisation/genopretning eller potesår. Fordi kæledyr stadig vil have adgang til sådanne nedre kropsår. Så bekræft venligst sårets placering, før du afgiver en ordre.BEHAGELIG OG LETVÆGTS: Nobleza kattekrave, lavet af blødt og letvægts PP-bomuld, belaster ikke din kats nakke. Sammenlignet med den plastiske krave er den bløde kradsekrave venligere mod din kats nakke og vil ikke irritere din kats delikate og følsomme hud. Desuden vil det ikke forstyrre kattens normale aktiviteter, såsom at spise, lege og bevæge sig, hvilket kan give dit kæledyr en mere behagelig bæreoplevelse.SØD OG PRAKTISK: Designet som en sød donut-form, kan denne krave gøre din kat til en iøjnefaldende tilbehør til dit lodne ven, sjov men unik, perfekt egnet til dit kære kæledyr. Udover det kan katte-donut-kraven med pudeagtig komfort bruges som en pudekrave, når de tager en lur, hvilket er stilfuldt men praktisk. Det er bedst at binde justeringssnoren efter påføring for at forhindre din kat i at tage den af let.LET AT BRUGE OG RENGØRE: Ingen behov for at puste op. Bare tryk på knappen og juster snøren, så kan du spænde den på uden besvær. Nobleza opsvingskrave kan maskinvaskes eller håndvaskes efter behov, hvilket er superlet at passe på. Vær venlig at puffe den op til dens oprindelige form efter regelmæssig vask. Hvis du har problemer med størrelsen (for stor eller for lille), er du velkommen til at kontakte os for support.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.