Kat Reflekssele S

Nobleza Nobleza

18411-0

New product

Kat Reflekssele S Udvid

Hold din kat sikker og synlig med denne reflekterende sele, perfekt til gåture både dag og nat!

Antal: 1 stk
Produktbeskrivelse: Sele
Reflekterende.
Omkring halsen: 21.3-27.5 cm.
Brystomkreds: 35-42 cm.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Polyester, plastik, zinklegering.

Læs mere..

DKK 79,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

KOMFORTABELT MATERIALE: Lavet af behageligt og åndbart netstof, denne kattebærer vil passe tæt omkring din katteven's krop, samtidig med at den holder ham eller hende kølig gennem sit åndbare netstof. Blød og letvægtig.

PRODUKT DIMENSIONER: Størrelse S: Hals: 21,3 - 27,5 cm, Bryst: 35 - 42 cm, Snorlængde: B2,0*L150 cm. For din kats komfort, mål venligst din kats størrelse og giv nok plads før køb. Anbefales kun til unge og aktive katte.

REFLEKTERENDE STRIBED DESIGN: Til sikkerhed på natlige gåture er vores katte-sele designet med reflekterende striber for at holde din kat synlig selv om natten.

ESCAPE PROOF: Denne katte-sele har en sikkerheds-lås og justerbare stropper, der lukker sikkert og giver komfort uden at bekymre dig om din kat undslipper under gåture udendørs.

TIPS: Kitten-sele er velegnet til daglige gåture, træning og udendørs rekreative aktiviteter. Efter at have modtaget selen, skal du ikke tvinge din kat til at tage den på. Vi anbefaler at få din kat fortrolig med selen, før du tager den på.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.