Kanin Brystsele

Nobleza Nobleza

18415-0

New product

Kanin Brystsele Udvid

Hold styr på din kanin med stil med vores komfortable brystsele i blød og slidstærk nylon. Perfekt til gåture og udendørs eventyr.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: SeleWebbing hundesnorAnti-kollision.Halsomkreds: 16-20 cm.Brystomkreds: 20-32 cm.Produktfarve: Blå.Hovedmaterialer: Polyester, plastik, metal.

Læs mere..

DKK 69,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Pakken indeholder: Du vil få 1 x kaninjusterbart sele og 1 x 1,2m læderline. Når du går tur med din kanin, giver det tilstrækkelig beskyttelse for maven og halsen. Det er et ideelt træningssele for at hjælpe dem med at gå let.

Anvendelsesobjekter: Step-In kaninsele er nem at bruge. Beregnet til kaniner, hamstere, katte og andre små dyr. Vi har to størrelser at vælge imellem, M til halsomfang 14-18cm, brystomfang 18-25cm; L til halsomfang 16-20cm, brystomfang 20-32cm.

Høj kvalitet materiale: Lavet af meget holdbart og let at rengøre slidstærkt polyesterstof for at sikre holdbarhed. Alle ender er varmeudskåret for at forhindre fnuller.

Nem at bruge: Ekstra nylonrem med trykknap, justerbar på brystet og maven. Justerbar til forskellige gnavere. Nemt og hurtigt at tage på og tage af, reducerer træk og ryk i din kæledyrs hals og sikrer, at dit kæledyr sidder sikkert og komfortabelt.

Husk: Vær venlig at måle din kæledyrs størrelse nøjagtigt, før du afgiver en ordre! Hvis dit kæledyrs brystomfang er mellem de to størrelser, anbefales det, at du vælger den større størrelse og justerer remmen for at forhindre, at selen er for lille.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.