Kæledyrsbåndhåndklæde XS
Blå

Nobleza Nobleza

18433-0

New product

Kæledyrsbåndhåndklæde XS - Blå Udvid

Hold din kæledyrs ven ren og tør med dette blå kæledyrsbåndhåndklæde i størrelse XS.

Produktbeskrivelse: Stærk vandabsorption. Hudvenlig. Blød. Halsomkreds: L40cm. Brystomkreds: L26-55cm. Ryglængde: L33cm. Produktfarve: Blå. Primære materialer: polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 125,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

[SUPER ABSORBENT & FAST DRYING] Nobleza hundetørreklæde har langt større absorberingsegenskaber end almindelige håndklæder, hvilket gør det hurtigere at tørre din hund efter svømning, gåture i regnvejr eller badning. Tørreklædet er konstrueret med to tykke lag, hvor det indre lag suger fugt fra hundens pels og det ydre lag trækker dette væk for at holde din hund varm og tør samt forhindre kulde. Perfekt som et hundehåndklæde / morgenkåbe efter et bad.[EASY TO PUT ON AND TAKE OFF] Nobleza hundetørreklædet er designet med premium magisk tape ved halsen og maven, som ikke hænger fast i stoffet på tørreklædet eller hundehåret, hvilket gør det nemt og hurtigt at tage på og fjerne tørreklædet.[EASY CARE] Nobleza hundebadekåbe kan renses i maskine, tørretumbles og vaskes i hånden uden deformation. Selvom vores produkter ikke falmer, skal du være forsigtig med at undgå at vaske med mørke farver før første brug for at undgå eventuel farveoverførsel.[SIZES FOR ALL BREEDS] Nobleza hundemorgenkåber fås i fem størrelser: XS, S, M, L, XL. Det dækker de fleste størrelser og racer, gør det nemt at tørre din hund og forhindrer risikoen for, at de ryster sig i din bil/hjem. Det er velegnet til alle indendørs eller udendørs aktiviteter.[CHOOSE A RIGHT SIZE] Venligst mål din hunds ryglængde, hals- og brystomkreds før køb for at bestemme hvilken størrelse, der passer til din hund. Hvis du har problemer med størrelsen (for stor eller for lille), er du velkommen til at kontakte os for support.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.