Hundebadekåbe
M, Blå

Nobleza Nobleza

18435-0

New product

Hundebadekåbe - M, Blå Udvid

Hold din hund varm og tør efter badet med denne blå hundebadekåbe i størrelse M.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Stærk vandabsorptionHudvenligBlød.Hals omkring: L60cm.Brystomkreds: L45-85cm.Ryg længde: L50cm.Produktfarve: Blå.Hovedmaterialer: polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 161,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

[SUPER ABSORBERENDE & HURTIGTØRRENDE] Nobleza hunde-badekåbe har meget større absorberingsegenskaber end almindelige håndklæder, hvilket gør det hurtigere at tørre din hund efter svømning, gåture i regnvejr eller badning. Den er konstrueret med to tykke lag, hvor det indre lag trækker fugt fra hundens pels, og det ydre lag trækker det væk for at holde din hund varm og tør og forhindre, at den bliver kold. Også perfekt som en hunde-håndklæderobe / morgenkåbe efter et bad.[NEM AT TAGE PÅ OG AF] Nobleza hunde-håndklæderobe er designet med premium magisk tape ved halsen og maven, der ikke hænger fast i stoffet på badekåben eller hundehåret, hvilket gør det nemt og hurtigt at tage på og af.[NEM AT VEDLIGEHOLDE] Nobleza hunde-badekåbe kan renses i maskinen, tørretumbles og vaskes i hånden uden deformation. Selvom vores produkter ikke falmer, skal du være forsigtig for at undgå at vaske med dybe farver inden første brug for at undgå eventuel farveoverførsel.[STØRRELSER TIL ALLE RACER] Nobleza hunde-morgenkåber fås i fem størrelser: XS, S, M, L, XL. Den dækker de fleste størrelser og racer, hvilket gør det nemt at tørre din hund og forhindrer, at de ryster sig i din bil / hjem. Den er egnet til alle indendørs eller udendørs aktiviteter.[VÆLG DEN RIGTIGE STØRRELSE] Venligst mål din hunds ryglængde, hals- og brystomkreds, før du køber for at bestemme, hvilken størrelse der passer til din hund. Hvis du har problemer med størrelsen (for stor eller for lille), er du velkommen til at kontakte os for support.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.