Kæledyrs Badekåbe XL
Blå

Nobleza Nobleza

18437-0

New product

Kæledyrs Badekåbe XL - Blå Udvid

Produktbeskrivelse: Absorberende blødt stof. Let at tage på og tage af. Flere størrelser tilgængelige. Halsomkreds: L76cm. Brystomkreds: L75-110cm. Ryglængde: L75cm. Produktfarve: Blå. Primære Materialer: Polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 204,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

[SUPER ABSORBENT & FAST DRYING]Nobleza hundedragt til tørring har langt større absorberende egenskaber end almindelige håndklæder, hvilket gør det hurtigere at tørre din hund efter svømning, gåture i regnvejr eller badning. Dragten er konstrueret med to tykke lag, hvor det indre lag suger fugt fra hundens pels, og det ydre lag leder dette væk for at holde din hund varm og tør og forhindre kulderystelser. Perfekt som en hunde håndklæde-kåbe / morgenkåbe efter et bad.[EASY TO PUT ON AND TAKE OFF]Nobleza hunde håndklæde-kåbe er designet med kraftigt velcro ved halsen og maven, som ikke hænger fast i stoffet på dragten eller hundehåret, hvilket gør det nemt og hurtigt at tage på og af.[EASY CARE]Nobleza hunde badekåbe kan rengøres i vaskemaskinen, tørretumbles og vaskes i hånden uden deformation. Selvom vores produkter ikke falmer, så vær forsigtig med at undgå at vaske med mørke farver før første brug for at undgå eventuel farveoverførsel.[SIZES FOR ALL BREEDS]Nobleza hunde morgenkåber fås i fem størrelser: XS, S, M, L, XL. Det dækker de fleste størrelser og racer, hvilket gør det nemt at tørre din hund og forhindrer, at de ryster sig i din bil eller hjem. Det er velegnet til alle indendørs eller udendørs aktiviteter.[CHOOSE A RIGHT SIZE]Venligst mål din pets ryglængde, hals og brystomkreds før køb for at bestemme hvilken størrelse der passer bedst til din hund. Hvis du har problemer med størrelsen (for stor eller for lille), er du velkommen til at kontakte os for support.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.