Næsehårstrimmer GroomCare

Aigostar Aigostar

20513-0

New product

Næsehårstrimmer GroomCare Udvid

Næsehårstrimmer GroomCare: Den perfekte løsning til hurtig og præcis fjernelse af uønskede næsehår. Nu kan du nemt holde din personlige pleje i top!

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Let at klippe næse- og ørehår
Tredimensionelt buet skærhoved
Stærk kraft
Bladbeskyttelsesdæksel
Energibesparende
Skæreblad kan vaskes
Trykknap-afbryder.

Knaptype: Trykknap.
Omdrejninger pr. minut: 4000 o/m.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: ABS&rustfrit stål.

Læs mere..

DKK 50,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 1-2 dage

【Kraftfuld motor】Med den kraftfulde motor og 360° højhastigheds roterende skærehead, er hastigheden op til 21000RPM, hvilket gør trimningen af næsehår og ørehår effektiv. Og den er sikker og trækker ikke i hårene.
【Aftagelig og vaskbar】Den rustfri stål skærehead og dobbeltsidede klinge kan tages af og vaskes. Skyl dem simpelthen efter hver brug for langvarig ydeevne.
【Praktisk design】Den er nem at bruge med sin enkelttryksknap. Størrelsen er kun L2.1*W1.9*H14cm, hvilket gør den bærbar og velegnet til rejser.
【Energibesparende】Denne næse- og øretrimmer fungerer kun med 1 AA-batteri (ikke inkluderet), hvilket gør den økonomisk overkommelig til daglig pleje af dine næse og ører.
【Kvalitetssikring】CE, RoHS-certificeret. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål om vores produkter, kan du altid kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.
Dimensioner
Højde140 mm.
Bredde19 mm.
Dybde21 mm.
Effekt & spænding
Spænding1.5V
SpændingsintervalDC: 1.5V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.