LED Justerbart Vinkel Spotlight, Indbygget GU10
Hvid, Rund, 4.5W, 6500K, 65mm Udskæring - 3 stk./Vinduesæske

Aigostar Aigostar

New product

LED Justerbart Vinkel Spotlight, Indbygget GU10 - Hvid, Rund, 4.5W, 6500K, 65mm Udskæring - 3 stk./Vinduesæske Udvid

Opgrader dit hjem med disse stilfulde LED spotlight loftslamper. Perfekte til at tilføje lys og stemning til ethvert rum med deres justerbare vinkel og hvide finish.

Mængde: sæt(3stk)Pakkeantal: 3stk.
Form: Spot.
Produktfarve: Hvid.
Primære materialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Kold

DKK 132,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Justerbart Vinkel Spotlight

Produktbeskrivelse

Effektiv belysning med LED Justerbar Vinkel Spotlight

LED Justerbar Vinkel Spotlight er den ideelle løsning til effektiv belysning i dit hjem eller erhvervsmæssige rum. Dette LED-spotlight har en effektivitet på 4.5W, hvilket svarer til en udskiftning af en traditionel 50W pære, hvilket kan hjælpe med at spare på energiforbruget. Det kan nemt tilsluttes til en 220-240V strømkilde og producerer en lysstyrke på 345 lumens.

Fokuseret lys med justerbar vinkel og høj lyskvalitet

Denne LED-spotlight har en justerbar vinkel, så du kan rette lyset nøjagtigt, hvor du har brug for det. Med en fokuseret lysstråle på 38 grader sikrer det kontrollerede lys en behagelig atmosfære i rummet. Lyset har en høj kvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer, at farverne vises korrekt og naturligt. Dette er ideelt til de fleste behov, hvad enten det er til hjemmet eller professionelle formål.

Kold hvidt lys og holdbarhed

LED Justerbar Vinkel Spotlight er tilgængelig i kold hvidt lys med en farvetemperatur på 6500K. Dette giver et koldt lys med et blåligt skær, der kan være ideelt til specielle formål som malerkabiner eller akvarier. Det er også et holdbart produkt med en garanti på 3 år fra producenten, hvilket giver dig ekstra tryghed ved købet.

Kompakt og integreret design

Med dimensioner på 53 x Ø50 mm har dette LED-spotlight en kompakt størrelse, der gør det nemt at installere i forskellige rum. Det har en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at montere og bruge med det samme. Uanset om du har brug for belysning i stuen, kontoret eller andre rum, er LED Justerbar Vinkel Spotlight en pålidelig løsning for at opfylde dine belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6500K
Lysstyrke 345 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 53 mm.
Diameter 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4.5W
Erstat 50W
Spænding 220-240/V
Spændingsinterval AC: 220-240/V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.