IP65 Vandtæt Indbygningsspot, 4.8W, 3000K, Rund
Hvid (3 stk., Vinduesæske)

Aigostar Aigostar

New product

IP65 Vandtæt Indbygningsspot, 4.8W, 3000K, Rund - Hvid (3 stk., Vinduesæske) Udvid

Opgrader dit belysningssetup med disse IP65 vandtætte indbygningsspotlights i en stilfuld rund hvid design. Perfekt til både indendørs og udendørs brug med en varm 3000K lystemperatur. (3 stk. pakket i en praktisk vinduesæske).

Antal: 1 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 89,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Det IP65 Vandtæt Indbygningsspot er perfekt til brug både indendørs og udendørs

Dette IP65 Vandtæt Indbygningsspot er et fremragende valg, hvis du leder efter en holdbar og pålidelig lyskilde, der kan tåle vind og vejr. Med en effekt på 4.8W og mulighed for tilslutning til en 220-240V forsyning, leverer dette indbygningsspot et kraftigt lys, der er ideelt til oplysning af både ind- og udendørs områder.

Det IP65 Vandtæt Indbygningsspot har en høj spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset uden skygger eller mørke områder. Dette skaber en behagelig belysning i rummet eller det udendørs område. Med en RA værdi på 80-85 er lyset af høj kvalitet, der viser farverne ægte og naturligt. Dette er særligt vigtigt for at skabe den rette atmosfære og stemning.

Det IP65 Vandtæt Indbygningsspot fås i en varm hvid (3000K) kulør, der giver en afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, der inviterer til afslapning og hygge. Med en hul størrelse på 68 mm er dette indbygningsspot nemt at montere og passer perfekt til forskellige indretningsstile.

Dette IP65 Vandtæt Indbygningsspot er IP65 rated, hvilket betyder at det kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Med en integreret lyskilde og en 3 års producentgaranti kan du være sikker på at få en pålidelig lyskilde, der giver dig glæde i mange år fremover.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Hulstørrelse68 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.8W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.