Tofu Kattegrus
3,8L, støvfri

Nobleza Nobleza

17447-0

New product

Tofu Kattegrus - 3,8L, støvfri Udvid

Tofu Kattegrus - 3,8L, støvfri - den ideelle løsning til at holde din kats bakke ren og lugtfri. Blokerer effektivt støvpartikler for en bedre indendørs luftkvalitet.

Mængde: poser
Volumen: 3.8L. Hovedmaterialer: Affedtet sojabønneresiduspulver, majsstivelse, natriumbicarbonat, calciumcarbonat, guargummi og andre.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 50,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

BIODEGRADERBAR & SKYLLELIG

Fremstillet af fødevarekvalitet sojabønnemel og majsstivelse. Nobleza øko kattegrus kan opløses i vand hurtigt, hvilket gør det nemt at skylle ned i toilettet eller bruges som gødning til din have.

HURTIG ABSORBERING & KLUMPEDE

Lette kattegrus kan absorbere 400% af sin egen volumen og klumper inden for 15 sekunder. Kattegruset klumper med en speciel solidificeringsformel, der hjælper med at skabe mindre og mere faste klumper, hvilket gør det nemt at skovle op.

STØVFRI & INGEN SPOR

99% støvfri. Hjælper med at beskytte kæledyrs luftveje og giver din kat et lavirriterende og naturligt miljø.

NATURLIG LUGTKONTROL

De fine partikler har en god indpakningseffekt for at låse lugten uden brug af kemikalier, tilsætningsstoffer eller yderligere parfumer. Hold dit hjem friskt og rent.

INSTRUKTIONER

Hver 3,8L af grus holder op til 4 uger for en voksen kat. Vær opmærksom på, at denne type kattegrus ikke er egnet til selvrensende kattebakke.

Dimensioner
Dybde 2-20 mm.
Diameter 3.2-3.8 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.