LED Bærbar Stemningsbordlampe 1W RGB Roseform med Fjernbetjening

Aigostar Aigostar

19936-0

New product

LED Bærbar Stemningsbordlampe 1W RGB Roseform med Fjernbetjening Udvid

Opgrader din hjemmebelysning med vores LED Bærbar Stemningsbordlampe i roseform! Skab stemning og atmosfære ved hjælp af de skiftende RGB-farver og fjernbetjeningen.

Antal: 1 stk
Produktfunktion: Berøringskontakt, med farveskift ved berøring + med fjernbetjening.
Batterikapacitet: 1*1800mAh.
Produktfarve: Gennemsigtig.
Hovedmaterialer: PS.

Læs mere..

DKK 117,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Bærbar Stemningsbordlampe 1W RGB Roseform med Fjernbetjening

Denne bærbare stemningsbordlampe er den perfekte løsning til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Med en effekt på 1W og muligheden for at tilslutte til en 5V strømforsyning, er den energieffektiv og nem at bruge.

Lyset produceres med en lysstyrke på 65 lumens og en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer eventuelle blændingsspots. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette naturlige lys er perfekt til at skabe stemning og atmosfære i ethvert rum.

Denne bærbar bordlampe leveres med en praktisk fjernbetjening, så du let kan justere lysstyrke og farver efter behov. Lampen har en holdbar konstruktion og leveres med en 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ro i sindet omkring produktets kvalitet og pålidelighed.

Med dimensioner på 260 x Ø90 mm, har lampen en god størrelse til at kunne placeres på en bordplade, reol eller natbord. Den roseformede design tilføjer et strejf af elegance og charme til enhver indretning.

Samlet set er denne LED bærbare stemningsbordlampe en ideel løsning til at skabe den rette atmosfære i ethvert rum. Uanset om det er til hyggelige stunder derhjemme eller til at skabe en stemningsfuld belysning til en begivenhed, vil denne lampe opfylde dine behov med stil og funktionalitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB
Lysstyrke65 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde260 mm.
Diameter90 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.