LED Svampformet Påbygningsplafond, 18W, 4000K

Aigostar Aigostar

New product

LED Svampformet Påbygningsplafond, 18W, 4000K Udvid

Opgrader dit hjem med vores moderne LED svampformet loftslampe! Den kraftige 18W lysstyrke og neutrale 4000K farvetemperatur skaber en behagelig belysning i ethvert rum.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Stål&PMMA
Ydre materiale: PMMA

Læs mere..

  • Neutral

DKK 163,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Enkel stil, delikat og praktisk Ren hvidt udseende design, enkelt men klassisk, der kan håndtere en række stilarter af hjemmedekoration og harmonisk sameksistens med mange forskellige stilarter og rum. Skaber en lys livsstil, oplyser en farverig verden. Bred anvendelse, velegnet til spisestue, soveværelse, studie, altan, mødelokale og andre steder. Holdbar, er det bedste valg.
Høj lysstyrke LED-chip Høj kvalitet LED-chip, ensartet lysfordeling, øjenbeskyttelse uden flimmer, ensartet farve, ægte farvegengivelse. Skaber en behagelig livsstil og skaber en varm farve.
Høj kvalitet PMMA lampeskærm Høj lysgennemtrængelighed af lampeskærm, blød og behagelig, ikke-blændende og holdbar.
Let at installere uden bekymringer Let at bruge, kan installeres effektivt uden bekymringer. Uanset om det er installation eller daglig afmontering og rengøring af lampeskærm, er betjeningen meget venlig og bekvem.
Spar energi og stabil Stabil lyskilde, lang levetid, lavt energiforbrug og høj effektivitet, kan bruges uden bekymringer.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde102 mm.
Diameter330 mm.
Effekt & spænding
Forbrug18W
Erstat126W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.