Metal E27 Lampeholder med 1m Rød Bronze Ledning
2x0,75mm²

Aigostar Aigostar

15336-0

New product

Metal E27 Lampeholder med 1m Rød Bronze Ledning - 2x0,75mm² Udvid

Moderne og stilfuld pendellampe med en metal E27 lampeholder og en trendy rød bronze ledning på 1 meter. Oplagt valg til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem.

Ledningslængde: 1m.Ledning: 2x0,75mm².Produktfarve: Rød bronze.Hovedmaterialer: Aluminium&Jern.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 83,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Gør-det-selv med forskellige lampeskærme】Lav din egen favorit lysarmatur, der kan bruges i flere forskellige scener, retrostil og skab en række atmosfærer. Det er meget velegnet til barer, caféer, korridorer, stuer, spisestuer, køkkener og er et ideelt valg for at vise din stil.
【Let at installere】Aigostar vintage loftpendel inkluderer alt installationsudstyr, så lampen hurtigt og nemt kan monteres i loftet. Sikkert og nemt at installere. Følg installationsinstruktionerne i manualen for at fuldføre installationsarbejdet sikkert og nemt.
【Loftpendel lysarmatur】Retro lysekrone tilbehørssæt, med skruevejledninger og skruer. Pendellampebasen har en klasse I- og jordledningsstruktur, der er sikker og pålidelig. Standard E27 lampefatning passer til alle slags E27 pærer, såsom Edison-pærer, LED-pærer, energibesparende pærer, op til 60W (pærer medfølger ikke).
【Justerbar længde】Kabellængden er op til 1M, løsn blot kabelglanden på toppen og skub kablet ind i loftrosetten for at forkorte længden til den længde, du ønsker. Loftlampens diameter: 4-4,2 cm, den bevægelige låsering kan bruges til at montere lampeskærmen.
【Høj kvalitet aluminiumsmateriale】Loftpendlen bruger høj kvalitet aluminiumsmateriale, det er holdbart og nemt at afgive varme. Den rosaguld metalloftroset og pendelmontering vedtager en retro og enkel stil. Det flettede stoftekstur tilføjer et elegant touch til din loftdekoration.

Dimensioner
FatningE27
Effekt & spænding
ForbrugMAX 60W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 250V, 50/60Hz
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.