LED-Pendellampe 1
Elektroplet Krom | 2700K

Aigostar Aigostar

New product

LED-Pendellampe 1 - Elektroplet Krom | 2700K Udvid

Moderne LED-pendellampe med elegant kromfinish og behageligt varmt lys. Perfekt til at skabe hygge og belysning i ethvert rum.

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 1,15m.
Ledning: 2x0,75mm² H03VV-F.
Anvendelsesområde: 5-10m².
Produktfarve: Chrome.
Hovedmaterialer: Jern & Aluminium & Silikone.
Ydre materiale: Jern & Aluminium & Silikone.

Læs mere..

  • Varm

DKK 460,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED-Pendellampe 1, Elektroplet Krom | 2700K

Denne smukke LED-pendellampe er både stilfuld og praktisk. Med en effekt på 35W og mulighed for tilslutning til en 220-240V forsyning, er denne lampe energieffektiv og nem at installere. Den 2000 lumens lysstyrke sikrer en behagelig belysning i rummet.

En af de vigtigste faktorer ved denne pendellampe er lyskvaliteten. Med en høj RA værdi på 80-85 garanteres et naturligt lys, der viser alle farver ægte og flot. Dette gør lampen velegnet til mange forskellige rum og behov. Der medfølger desuden en 3 års producentgaranti, så du kan være tryg ved dit køb.

Ved at anvende LED af høj kvalitet, er lampen designet til en lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver samt den effektive køling sikrer en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Denne LED-pendellampe fås i varm hvid (2700K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet, hvor det varme lys bidrager til en hyggelig stemning. Perfekt til hyggeaftener i stuen eller som belysning over spisebordet.

Alt i alt er LED-pendellampen 1 i Elektroplet Krom en stilfuld og praktisk belysningsløsning, der kombinerer energieffektivitet, lang levetid og flot lyskvalitet. Med muligheden for at vælge den varme hvide kulør, kan du skabe den rette stemning i dit hjem. En investering i denne lampe er ikke blot en investering i belysning, men også i atmosfære og velvære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke2000 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug35W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.