Solpanel pendellampe 50W

Aigostar Aigostar

19924-0

New product

Solpanel pendellampe 50W Udvid

Opgrader dit hjem med vores moderne og energieffektive Solpanel pendellampe på 50W - det perfekte valg for stilfuld belysning.

Antal: 1 stk
Batteritype: CR2025.
Batterikapacitet: 1*5000mAh.
Solpanel størrelse: L175*W175mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanel strøm: 800mA.
Tændingstid: 12h.
Solpanel effekt: 4W.
Solpanel spænding: DC5V.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: ABS.
Ydre materiale: ABS.

Læs mere..

DKK 224,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv og miljøvenlig belysning med Solpanel Pendellampe

Solpanel pendellampen er en innovativ og energieffektiv belysningsløsning, der kombinerer solenergi med en elegant og funktionel pendellampe. Med en effekt på 50W og tilslutning til en 3.2V forsyning, er denne lampe ideel til både indendørs og udendørs brug.

Med en lysstyrke på 500 lumens og en høj spredning på 120 grader, sikrer Solpanel pendellampen en jævn fordeling af lyset og skaber en behagelig belysning i ethvert rum. Desuden kommer lampen med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden.

Med dimensioner på 63 x Ø175 mm har pendellampen en kompakt størrelse, der passer perfekt til de fleste rum. Lampen er IP65-certificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn, hvilket gør den velegnet til terrasser, altaner eller haver.

En af fordelene ved Solpanel pendellampen er dens integrerede lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe separat lyskilde. Dette gør installationen nemmere og mere bekvem, samtidig med at det reducerer omkostninger og sparer energi.

Med Solpanel pendellampen får du både en smuk og funktionel belysningsløsning, der er designet til at opfylde dine behov for lys og æstetik. Uanset om du ønsker at lyse din stue op med en stemningsfuld belysning eller skabe en hyggelig atmosfære i din have, er denne lampe et ideelt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør3000/4000/6500K
Lysstyrke500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Dimensioner
Højde63 mm.
Diameter175 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding3.2V
SpændingsintervalDC: 3.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.