WB Smart LED Ultratyndt Loftlys 19W RGB+CCT (2700K-6500K)

Aigostar Aigostar

19642-0

New product

WB Smart LED Ultratyndt Loftlys 19W RGB+CCT (2700K-6500K) Udvid

Opgrader dit hjem med WB Smart LED loftlyset! Med justerbart RGB+CCT og ultratyndt design er det den perfekte løsning til enhver belysningsbehov.

Produktbeskrivelse

Dette smarte LED loftlys er en fantastisk tilføjelse til enhver moderne boligindretning. Med en effekt på 19W og mulighed for at skifte mellem en bred vifte af farver og farvetemperaturer (RGB+CCT fra 2700K til 6500K), kan du skabe den perfekte belysning til enhver lejlighed.

Loftlyset tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en lysstyrke på imponerende 1600 lumens, hvilket er ideelt til både stuen, køkkenet eller soveværelset. Med en spredning på 120 grader sikres en jævn fordeling af lyset i rummet, hvilket skaber en behagelig atmosfære.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at lyset viser alle farver flot og ægte. Dette giver en naturlig belysning, der er tilstrækkelig til langt de flestes behov. Med en god farvegengivelse kan du skabe den rette stemning og fremhæve detaljer i rummet.

Med en integreret lyskilde og dimensioner på 27 x Ø238 mm passer loftlyset perfekt ind i de fleste rum og indretninger. Den ultratynde profil gør det til en diskret og stilfuld belysningsløsning.

Du kan trygt investere i dette loftlys, da det kommer med en 3 års producentgaranti, hvilket sikrer dig mod eventuelle defekter eller problemer med produktet. Med denne garanti kan du nyde den smukke belysning i lang tid fremover.

Læs mere..

DKK 317,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED Loftlys med Smart RGB+CCT Funktion

Dette smarte LED loftlys er en fantastisk tilføjelse til ethvert rum. Med en effekt på 19W og mulighed for at skifte mellem en bred vifte af farvetemperaturer fra 2700K til 6500K kan du nemt skabe forskellige stemninger og atmosfærer i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Lysstyrke og Spredning

Med en lysstyrke på 1600 lumens og en spredningsvinkel på 120 grader, sikrer dette loftlys en jævn fordeling af lys i hele rummet. Uanset om du bruger det til generel belysning eller som et fokuspunkt, vil dette loftlys give dig en behagelig og ensartet belysning.

Lyskvalitet og Farvegengivelse

Med en farvegengivelsesindeks (RA) på 80-85, giver dette loftlys en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Du kan være sikker på, at dine omgivelser vil se levende og detaljerige ud under dette lys.

Enkel Installation og Lang Holdbarhed

Dette loftlys tilsluttes direkte til en 230V strømkilde, hvilket gør installationen hurtig og enkel. Med en integreret lyskilde og en 3 års producentgaranti, kan du være sikker på at nyde dette loftlys i mange år fremover.

Kompakt Design og Effektivitet

Med dimensioner på 27 x Ø238 mm, har dette loftlys en ultratynd profil, der passer perfekt til moderne interiørdesign. Den høje energieffektivitet sikrer, at du kan nyde lyset fra dette loftlys uden at bekymre dig om energiforbruget.

Uanset om du bruger det til belysning i stuen, køkkenet, kontoret eller et andet rum, vil dette smarte LED loftlys give dig den perfekte belysning, som du har brug for.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke1600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde27 mm.
Diameter238 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.