LED Loftlampe 12W 4000K
Hvid Kant, Påbygningsmodel

Aigostar Aigostar

New product

LED Loftlampe 12W 4000K - Hvid Kant, Påbygningsmodel Udvid

Opgrader dit hjem med denne moderne LED loftlampe i hvid kant. Med et behageligt lys på 4000K og 12W er denne påbygningsmodel både energieffektiv og stilfuld.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Høj-effektivitet chip med PC linse, ensartet lys uden pletter.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik & Jern.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 132,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Kunstnerisk design, vidunderlig oplevelse Enkel æstetik, kontrakteret men ikke simpelt. Metalkonstruktion med flere poleringer og bagning, match LED-lys med høj farvegengivelse, skaber en frisk mode nordisk hjemmeatmosfære, fremkalder den glade oplevelse af hjemmet både indvendigt og udvendigt. Belyser alle steder i spisestuen, soveværelset, studierummet, altanen og skaber et behageligt og ideelt hjem, lever med et simpelt men varmt liv.
Høj lysstyrke LED-chip Høj kvalitet LED-chip, ensartet lys, beskytter øjnene mod blink, ensartet lysfarve, CRI-farver er naturlige og ægte, beskytter familiens øjne.
Høj kvalitet PVC-lampeskærm Ensartet og udsøgt lampeskærm, god gennemsigtighed, blødt og behageligt lys uden blænding, solid og stabil.
Delikat håndværk, lang tids selskab Kompakt håndværksdesign, undgå ophobning af flyvende insekter og støv; beskytter produktets stabile ydeevne, forbedrer lang levetid.
Let at installere uden bekymringer Overflademonteret design, nem at bruge, installer med høj effektivitet, mere bekvemt og uden bekymringer.
Spar energi og stabilitet Stabil lyskilde, lang levetid, lavt energiforbrug og høj effektivitet, brug uden bekymringer.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde50 mm.
Diameter230 mm.
Effekt & spænding
Forbrug12W
Erstat83W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.