LED filament pære C35 E14
6W 2200K/amber

Aigostar Aigostar

New product

Opgrader din belysning med en elegant LED filament pære C35 E14 i varm 2200K/amber lys. Energibesparende og stilfuld til enhver indretning.

Mængde: 1 stk.
Form: C35.
Produktfarve: Guld.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Ekstra varm

DKK 21,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Dette LED filament C35 E14 pære er ideel til dem, der leder efter et energieffektivt alternativ til de traditionelle glødepærer. Med en effekt på 6W , erstatter denne LED pære en 51W glødepære, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser og en længere levetid.

Pæren tilsluttes nemt til en 220-240V strømkilde og har en lysstyrke på 660 lumens , hvilket giver en klar og lysende belysning. Den høje spredning på 330 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet, hvilket skaber en behagelig atmosfære.

Med en RA værdi på 80-85 , leverer denne LED pære en høj lyskvalitet, som viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Uanset om du bruger den til generel belysning eller til at fremhæve specifikke områder, vil lyskvaliteten opfylde de flestes behov.

Denne LED filament pære har en kulør på 2200K , hvilket giver et ekstra varmt og hyggeligt lys med et subtilt gammeldags glødetråde look. Perfekt til brug i stuen, soveværelset eller spiseområdet for at skabe en indbydende og afslappende atmosfære.

Med en producentgaranti på 3 år , kan du være sikker på kvaliteten og holdbarheden af denne LED pære. Skift til LED og nyd fordelene ved energieffektiv belysning uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
Lysstyrke660 lumens
Spredning330 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat51W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.