LED A5 C37 E14 4W 6500K

Aigostar Aigostar

New product

Opgrader dit hjem med vores effektive LED E14 pære i koldt hvidt lys på 6500K. Spar energi og penge med denne 4W pære med lang levetid.

Mængde: 1 stk
Form: C37.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 13,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Langtidsholdbare lyspærer med lille skruesokkel: Er du træt af at skifte lyspærer, der kun holder et par måneder? Vores lille Edison-skruepære holder op til 22 år - Med en levetid på op til 25.000 timer behøver du ikke at skifte pære i lang tid. (Baseret på 3 timers brug hver dag)
Energibesparende SES E14 pære: Vores 4w led-lys pære kan producere 340 lumen lysstyrke og koster kun £0,61 om året at betjene. Stor energieffektivitet og ingen tab af lysstyrke. Du vil spare penge på lang sigt, da wattforbruget er meget lavere. Denne E14 led-lys pære sparer op til 87% om året og £91,06 i løbet af dens levetid sammenlignet med dens glødepæreækvivalent (Baseret på 3 timer/dag, 0,14 £/kWh; Kan variere afhængigt af satser og brug)
Øjeblikkelig tænding og støjfri LED-lys pærer: Disse lyspærer med små skruer tænder øjeblikkeligt til fuld lysstyrke i stedet for at have en opvarmningsperiode, og de summer ikke. Hvis du har brug for en lydløs pære i stille rum som studier, soveværelser og stuer, vil vores E14-pærer holde dig væk fra irriterende støj.
100% flimmerfri skruepærer: Disse Edison-skrue led-lys pærer er lyse og har dagslys farve, meget behagelige, klare, hvide, urørte stråler af dagslys vil oversvømme dit køkken, soveværelse, spisestue, stue osv. Høj farvegengivelse (CRI ≥80 tæt på sollys) sikrer levende visuel nydelse med originale farver. Miljøvenlig, ingen bly eller kviksølv, ingen UV- eller IR-stråling. Nu kan du blidt oplyse din verden med 100% flimmerfri design, der skåner øjnene.
Let at installere lyspære E14: Skru den i og så er den klar. Du kan nemt installere disse 260 graders lysvinkel E14 led-lys pærer med skrivebordslampe, loftventilatorer, lysekrone, gulvlampe, væglampe eller enhver standard E14-sokkel perfekt. Ingen værktøj er nødvendigt, meget bekvemt.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke340 lumens
Spredning220 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde100 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat31W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeA (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.