LED A5 R90 E27 15W 6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 R90 E27 15W 6500K Udvid

Opgrader dit hjem med denne energieffektive LED pære, som giver et kraftigt og køligt hvidt lys. Perfekt til at skabe en moderne atmosfære i dit rum.

Mængde: 1 stk
Form: R90.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 64,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Nyt look, ny oplevelse I 2014 lancerede AIGOSTAR først LED indendørs belysningsprodukter opkaldt efter serien--A5. Den nye serie af produkter er fuldstændig udviklet i henhold til traditionelle glødelampsstandarder, og den ensartede nye LED-form gør, at den fremstår på pæremarkedet med næsten homogeniseret udseende. Egen høj genkendelse. Denne serie af produkter udstråler en række indendørs pærespecifikationer, og modellerne har en stærk prisfordel.
Stor vinkelbelysning Belysningsvinklen over 270°, hvilket er mere egnet til markedsbehovet og løser problemet med, at belysningsområdet for pæreproduktet er begrænset.
Patentetui Produkterne er lavet af høj varmeledningsevne og varmeafledende aluminiumsmateriale. Overfladeudseendet er behandlet med en varmeledende plastikindpakning. Skallen har bestået det relevante patent, så miljøbeskyttelsen er stærkere end almindelige LED.
Alsidighed A5-seriepærer understøtter fuldt ud alle slags lamper på markedet. De kan installeres direkte i lampeholdere, lysbokse og de originale traditionelle lamper. Der er ingen problem med manglende overensstemmelse med installationsstørrelsen.
Fremragende lyskraftpræstation A5-serien har ikke kun et lyst udseende, men bruger også høj-kvalitets LED-chips indeni for at sikre ensartet lys, blødt og ikke blændende, og alle pærerne har fremragende lysydelse.
Certificeringsmyndighed Produkter autoriseret af den tyske TUV GS, CE-certificering.
A+-klassificerede energieffektive produkter
Bemærk
1,Vær venlig ikke at tabe lampen eller trykke imod den.
2,Vær venlig ikke at adskille lampen, ikke foretag ændringer.
3,Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1500 lumens
Spredning145 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde125 mm.
Diameter90 mm.
Effekt & spænding
Forbrug15W
Erstat99W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.