LED A5 C37 E14 9W
6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 C37 E14 9W - 6500K Udvid

Skift let og effektivt til miljøvenligt LED-lys med denne energibesparende LED-pære. Med en lysstyrke på 6500K er den perfekt til at skabe en lys og behagelig belysning i dit hjem.

Mængde: 1 stk
Form: C37.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 17,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Nyt emballage møder markedets behov A5 stor vinkel pæreserie, vi vil udvikle en emballagemetode, der er mere befordrende for markedsalg baseret på den oprindelige emballage, som imødekommer ændringer i forbrugertendenser og forbrugerkarakter. Æskedesignet er enkelt og moderne; stort område bruger sort og matcher pærens farvetemperatur, hvilket øger genkendelsen og forbedrer produktets udstillingseffekt. Disse ændringer gør det mere bekvemt for kunderne at vælge og købe.
Fremragende valg A5 serie lampe bruger høj-kvalitets lyskilde, holdbar uden bekymringer, nem at installere og bruge, hver stil har stærke omkostningsfordele.
Stor vinkel belysning Udstrålingsvinkel op til 260 grader, multi-vinkel stereoskopisk projektion, mere lyst sted og mindre mørkt sted, møder markedets behov, tilbyder stue og arbejdsrum med lys og rigelig lys.
Høj kvalitet LED chip Langvarigt lys, stabilt output, høj effektivitet og energibesparelse, mindre lysdæmpning, god farvetemperatur konsistens, høj farvegengivelsesindeks, skaber et komfortabelt hjemmemiljø.
Høj effektiv varmeafledning Jo højere effekt, jo mere varme kræves. Brug af varmeafledningsaluminium og termisk ledende plastikmateriale. Integreret høj effektiv varmeafledningsdesign, opnår små pærer med høj effekt og forlænger effektivt pærens levetid.
Energieffektiv Stabil spænding med høj effektivitet og ydeevne, energibesparende. Sammenlignet med traditionelle halogenlamper kan glødepærer spare op til 80% energi og spare mere end 50% energi af energibesparende lamper; levetid op til 15000 timer, ingen behov for at skifte pærer ofte, nem at bruge uden bekymringer.
Bredt anvendelig A5 serie pærelampe understøtter fuldstændigt de forskellige specifikationer på markedet, kan direkte installeres i traditionelle lampeholdere, lampebokse og lampekasser. Intet mismatch-problem mere ved installation. Og den kan opfylde husholdning, indkøbscenter og andre behov.
Sikker og miljøvenlig Den indeholder ikke kviksølv (Hg) eller andre stoffer, der skader miljøet.
Certificeringsmyndighed Produkter autoriseret af CE RoHS-certificering.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke840 lumens
Spredning260 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde112 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug9W
Erstat62W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeA (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.