LED A5 G45 E27 10W 3000K Stor Spredning

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 G45 E27 10W 3000K Stor Spredning Udvid

Opgrader dit hjem med denne energibesparende LED pære med stor spredning og varmt hvidt lys. Den perfekte løsning til at skabe hyggelig belysning i dit rum.

Mængde: 1 stk
Form: G45.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 15,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Specifikationer:

Effektiv belysning med lavt energiforbrug

Dette LED-lys med en effekt på 10W er designet til at erstatte en traditionel 68W pære, hvilket betyder, at du kan nyde en effektiv belysning med et markant lavere energiforbrug.

Bred spredning for jævn belysning

Med en spredningsvinkel på 150 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til rum, hvor du ønsker en ensartet og behagelig belysning.

Høj lyskvalitet

Med en RA værdi på 80-85 er denne LED-pære kendetegnet ved sin høje lyskvalitet, som giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er tilstrækkeligt til de flestes behov og sikrer en behagelig belysning i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Lyskilde med lang levetid

Med en forventet levetid på op til 3 år er denne LED-pære en pålidelig lyskilde, der sikrer dig mange timers behageligt lys, uden behov for hyppig udskiftning.

Kulør på lyset

Dette LED-lys findes i en varm hvid kulør (3000K), som skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Den varme belysning bidrager til en hyggelig stemning i rummet, hvor du kan nyde det bløde og behagelige lys.

Dimensioner:

Med dimensionerne 80 x Ø45 mm passer denne LED-pære perfekt til lamper og armaturer med en E27 stor fatning. Den kompakte størrelse gør den nem at installere og anvende i forskellige indretninger og rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke935 lumens
Spredning150 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde80 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug10W
Erstat68W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.