LED A5 A60 Stor Spredning E27 9W 3000K Dobbelt-Pakke

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 A60 Stor Spredning E27 9W 3000K Dobbelt-Pakke Udvid

Få en dobbeltpakke med disse energieffektive LED pærer med stor spredning og varmt hvidt lys til din boligbelysning. Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet.

Antal: par
Pakke antal: 2 stk.
Form: A60.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 26,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

LED A5 A60 Bredspredning E27 9W 3000K Dobbelt-Pakke er den perfekte løsning, hvis du ønsker at skifte til energieffektiv belysning derhjemme eller på kontoret. Med en effekt på 9W kan disse LED-pærer erstatte en traditionel pære på hele 62W, hvilket betyder store besparelser på din elregning.

Med en stor E27 fatning er disse pærer lette at installere, da de blot skal tilsluttes til en 230V strømforsyning. Lyset, der kommer fra disse pærer, er 840 lumens, hvilket giver en god lysstyrke, der kan oplyse et rum effektivt. Desuden har pærerne en imponerende spredning på 190 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke hjørner i rummet.

En vigtig faktor at overveje, når det kommer til belysning, er lyskvaliteten. Disse LED-pærer har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at de giver et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette er ideelt til de fleste formål og sikrer, at dine omgivelser belyses på en behagelig og effektiv måde.

Med en varm hvid (3000K) kulør giver disse LED-pærer en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, hvilket gør dem velegnede til steder, hvor man ønsker at skabe en indbydende og afslappende atmosfære.

Med en størrelse på 108 x Ø60 mm passer disse LED-pærer let ind i de fleste lamper og armaturer. Og med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at du får produkter af høj kvalitet, der er designet til at holde i lang tid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke840 lumens
Spredning190 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde108 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug9W
Erstat62W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.