LED E5 12W 4000K Hvid Panel (295x295x8mm)

Aigostar Aigostar

New product

LED E5 12W 4000K Hvid Panel (295x295x8mm) Udvid

Opgrader din belysning med dette energieffektive LED panel i en neutral hvid nuance. Perfekt til kontorer, butikker og hjemmet med sit slanke design og behagelige 4000K lys.

Antal: 1 stk
Form: Hvid ramme.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Aluminium & PMMA.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 145,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

De nye dekorative lamper Den perfekte forening af kunsten at hænge genstande uden at påvirke lampens indstilling. Dette er den mest fremtrædende funktion ved AIGOSTAR's nye E5-serie produkter. Subtiliteten er at bruge lyskilden til at skjule bygningens indretning og opretholde den overordnede enhed og perfektion af bygningens indretning. Samtidig opfylder den både belysnings- og dekorationsbehovene.
Tynd og delikat 8 mm slankt design, aluminiumsramme, lys sølv eller hvid lakeringsbehandlingsproces, god varmeafledning; sømløs hjørnesamling, enkel og stilfuld udseende, fremragende varmestyring sikrer langvarig stabilitet for LED-lysrør.
Optisk design Brug en unik optisk design, hvor lyslederpladen skaber en ensartet glødeeffekt uden mørke områder; høj lysstyrke, lysudbyttet for hvert produkt er ca. 80LM / W.
Fremragende lysudbytte Hele lampens effektivitet kan nå op på 75-85lm/W. En 72W gitterlyspanel skal udstyres med 4 18W T8-rør, som nemt kan udskiftes med en 32W E5-panelbelysning.
Lysens ensartethed Belysningsvinklen er bred og er 120°, og lyset er glattere, blødere og mere ensartet.
Spar penge og bekymringer Højtransparent akrylplade, ingen behov for indlejret installation af tilbehør, lavt strømforbrug og omkostningsbesparelse.
Sikker og pålidelig Strømforsyning af høj kvalitet, PF-værdien er større end 0,9, ingen flimmer, ingen lyd, ingen blænding, ingen bly, kviksølv og andre skadelige stoffer, ingen infrarød, ingen ultraviolet og ingen termisk effekt.
Stabil og holdbarLang levetid på 25.000 timer, kan bruges som dekoration selv når det ikke er tændt. Ikke kun er det mere omkostningseffektivt end almindelige lamper, men det er også et miljøvenligt og trendy valg.
Flertrins monteringLamperne er nemme at installere, de kan indlejres direkte i loftet til installation, du kan også bruge ophængningshullet på bagsiden eller matche med loftsboksen til loftinstallationen.
Certificeret autoritetProdukter godkendt af SGS GS, CE-certificering.
A + klasse energieffektive produkter
Bemærk
1、Ved installation, vedligeholdelse og kontrol af lamperne skal strømmen slukkes.
2、Vær venlig at følge instruktionerne nøje ved installation af lamperne.
3、For at undgå elektrisk stød eller at lyset falder ned, må du ikke adskille eller ændre.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Bredde295 mm.
Dybde295 mm.
Effekt & spænding
Forbrug12W
Erstat94W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.