LED Slim Projektør 50W 6500K
Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Slim Projektør 50W 6500K - Støbt Aluminium Udvid

Opgrader din udendørs belysning med denne effektive LED Slim Projektør på 50W. Lavet af støbt aluminium for holdbarhed og belysning i 6500K.

Antal: 1 stk
Ledningslængde: 225mm.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Video præsentation:

Læs mere..

  • Kold

DKK 126,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Slim Projektor 50W 6500K, Støbt Aluminium

Denne LED Slim Projektor er en effektiv og stilfuld løsning til belysning i både indendørs og udendørs rum. Med en effekt på 50W, giver den en kraftig belysning, der kan opfylde mange forskellige behov. Den tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør installationen problemfri.

Lampen har en lysstyrke på imponerende 4500 lumens samt en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, vil lyset være naturligt og ægte, hvilket viser alle farver på en flot og realistisk måde. Denne kvalitet er tilstrækkelig til de flestes behov og vil bidrage til en behagelig belysning i dit hjem eller arbejdsplads.

Denne LED projektør er designet i støbt aluminium og har en robust konstruktion, der sikrer lang holdbarhed og modstand mod vejrforhold. Lampen er IP65 klassificeret, hvilket betyder at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Dette gør den velegnet til belysning af haver, terrasser eller andre udendørs områder.

Med en kold hvid (6400K) farve, giver denne projektør et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne kulør sjældent bruges i Skandinavien, er den populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration, hvor farvegengivelsen er vigtig.

Denne LED Slim Projektor leveres med en integreret lyskilde og 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden af produktet. Med dimensioner på 173 x 26.5 x 210 mm, har projektøren en slank og elegant udformning, der passer perfekt til moderne indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6400K
Lysstyrke4500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde26.5 mm.
Bredde173 mm.
Dybde210 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.