LED-projektør
05 - glasdæksel - sort - 70W - 4000K - 22,5 cm

Aigostar Aigostar

New product

LED-projektør - 05 - glasdæksel - sort - 70W - 4000K - 22,5 cm Udvid

Kraftig LED-projektør med sort glasdæksel på 22,5 cm og 70W, der giver et klart og behageligt lys ved 4000K.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Sort.
Primære materialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 122,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


LED-projektør med 70W og glasdæksel i sort

Denne LED-projektør er designet til at levere en kraftig og effektiv belysning med et lavt energiforbrug. Med en effekt på 70W kan denne projektør erstatte en traditionel pære på 280W, hvilket resulterer i en betydelig energibesparelse. Den tilsluttes let til en 220-240V strømkilde.

Lysstyrke og spredning

LED-projektøren har en imponerende lysstyrke på 6100 lumens, hvilket sikrer en kraftig og klart oplyst område. Med en spredning på 110 grader fordeler lyset sig jævnt og skaber en behagelig belysning uden mørke pletter. Dette gør projektøren ideel til udendørs belysning af større områder såsom haver, parkeringspladser og facader.

Farvetemperatur og lyskvalitet

Denne LED-projektør leveres med en neutral hvid farvetemperatur på 4000K, hvilket skaber et lyst og effektivt arbejdsmiljø. Neutral hvidt lys har hverken blå eller gule toner, hvilket gør det ideelt til opgaver, hvor det er vigtigt at belyste emner fremstår naturlige og korrekte i farverne.

Holdbarhed og garanti

Med sit robuste design og kvalitetsmaterialer er denne LED-projektør designet til at holde i mange år. Producenten tilbyder en 3 års garanti på produktet, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed i dit køb. Projektøren er desuden forsynet med et holdbart glasdæksel i sort, der beskytter LED-lyskilden mod støv, vand og andre påvirkninger udefra.

Samlet set er denne LED-projektør med 70W en pålidelig og effektiv lyskilde, der er ideel til udendørs belysning af større områder. Med sin imponerende lysstyrke, jævne spredning og neutral hvide farvetemperatur, vil denne projektør skabe en optimal belysning, hvor det er vigtigt med god synlighed og arbejdsmiljø.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke6100 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug70W
Erstat280W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.