WB Wifi Smart LED RGB Strip
1x5m med 28-Knaps Kontroller og 3-Nøgle Kontrolboks, 18W - 2 Sæt

Aigostar Aigostar

New product

Få det perfekte lys i dit hjem med vores WB Wifi Smart LED RGB Strip. Med 1x5m længde, 28-knaps kontrol og 3-nøgle kontrolboks, er dette sæt på 2x18W det ideelle valg til dit smarte hjem.

Mængde: par
Længde: 5m.
Ledningslængde: 1500mm.
Batteritype: Li-Mn knapcelle (ikke-genopladelig).
Hovedmaterialer: PVC og kobber.
Ydre materiale: PC.

Video præsentation:

Læs mere..

  • RGB

DKK 396,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv og fleksibel belysning med WB Wifi Smart LED RGB Strip

Det smarte LED RGB strip lys fra WB er den perfekte løsning til at skabe stemningsfuld belysning i ethvert rum. Med en effekt på MAX 18W og mulighed for tilslutning til en 12V forsyning, er denne LED strip både kraftfuld og energieffektiv. Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket gør den ideel til både belysning af stuer, køkkener og arbejdsområder.

Dette smarte LED strip lys kommer med en 28-knaps kontrolboks og en 3-nøgle kontrolboks, der gør det nemt at justere lysets farver og lysstyrke. Du kan skabe forskellige stemninger og atmosfærer ved blot et tryk på en knap. Med dimensionerne 10 x 5000 mm passer denne LED strip perfekt til de fleste rum og installationer.

Produktet leveres med 3 års producentgaranti, hvilket er et klart tegn på kvaliteten og pålideligheden af denne LED strip. Du kan med ro i sindet nyde det behagelige lys i lang tid fremover.

Med dette smarte LED strip lys fra WB får du ikke kun en praktisk og energieffektiv belysningsløsning, men også en dekorativ og stemningsfuld effekt, der kan tilpasse sig til enhver lejlighed. Uanset om det er til hverdagsbelysning eller festlige lejligheder, vil denne LED strip være et fantastisk valg.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Bredde10 mm.
Dybde5000 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 18W
Spænding12V
SpændingsintervalDC: 12V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.