Katte bygning med kradsetrå og Katteurt
39x29x22 cm

Nobleza Nobleza

16404-0

New product

Katte bygning med kradsetrå og Katteurt - 39x29x22 cm Udvid

Forkæl din kat med denne sjove og interaktive kattebygning, der indeholder både kradsetråd og katteurt. Måler 39x29x22 cm og er perfekt til leg og træning for din elskede kat.

Mængde: 1 stk.
Hver linje skal se sådan ud: key: value
Kan du give en konkret sætning eller tekst, som jeg skal omskrive på denne måde?

Læs mere..

DKK 140,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Unikt design】Unikt katteformet design, denne kradseplade kan bruges på begge sider. Det er både en legetøj til din kat at blive underholdt med og en seng, hvor dine katte kan have søde drømme.【Høj kvalitet】Dette kradsebræt er lavet af høj densitets bølgepapir, som ikke kun modstår kompression og bøjning, men også er modstandsdygtigt over for ridser og slid.【Dimensioner】(39*29*22)cm/(15.3*11.4*8.6)''. Flere lag papir sikrer bedre stabilitet og garanterer god holdbarhed.【Gratis katteurt】Kommer med en pose katteurt, som du kan drysse over kradsebrættet for at tiltrække din kat.【Uendelig underholdning】Denne plade kan bruges som legetøj til en kat at kradse i eller som en velduftende seng, hvor din kat kan have søde drømme, hjælper dine killinger med at forblive sunde og glade.
Dimensioner
Højde220 mm.
Bredde290 mm.
Dybde390 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.