Gummi-Skum Billardkugler, D6,3 cm

Nobleza Nobleza

17335-0

New product

Gummi-Skum Billardkugler, D6,3 cm Udvid

Forkæl dit kæledyr med sjov og aktivitet med disse holdbare Gummi-Skum Billardkugler i en størrelse på 6,3 cm. Perfekt til leg og motion for din firbenede ven.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Naturgummi, sikker og harmløs, flexibel og bid-resistent.Produktfarve: 16 stilarter blandet.Hovedmaterialer: gummiskum.

Læs mere..

DKK 18,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Pakkeinformation: Individuel diameter er 6,3 cm, pakke med 16 poolkugleformede hundebolde, et fantastisk produkt til prisen. Hundelegetøj af høj kvalitet: Hundebollerne er blevet testet og certificeret som ikke-giftige og sikre at putte i din hunds mund, boldene og limen er lavet af naturgummi. Derudover er boldene slidstærke, bid-resistente og ekstremt robuste. Hvis du går op i kvalitet, vil vores legetøj være dit bedste valg! Opbyg et tæt forhold til din hund: Hundebolden kan bruges til at udvikle din hunds intelligens, og den vil aldrig blive træt af at lege med den. Appellerer til din hunds nysgerrighed og styrker den følelsesmæssige kommunikation mellem ejer og kæledyr. En skinnende farverig hundebold til små til mellemstore hunde, din hund vil elske den, og du kan slappe af og nyde dagen! Produktets bekvemmelighed: Bolden sparker godt og kan kastes eller slås med en kæp langt væk. Skinnende farvede, meget synlige bolde er lettere at få øje på, når man leger i grønne områder som parker. Hundebolden vil også flyde i vand og kan bruges på vandet. Eftersalgsservice: Nobleza tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, hvis du har spørgsmål om dette produkt, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer, du måtte have!

Dimensioner
Diameter63 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.