Kæledyrskølemåtte
40x50cm, 1050g - Blå

Nobleza Nobleza

16445-0

New product

Kæledyrskølemåtte - 40x50cm, 1050g - Blå Udvid

Hold din firbenede ven kølig og behagelig på varme dage med denne blå kæledyrskølemåtte i størrelsen 40x50 cm og 1050g. Din hund eller kat vil elske at slappe af på denne komfortable og praktiske måtte.

Antal: 1 stk
Produktfarve: Blå.
Hovedmaterialer: PVC, polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 67,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

❄【Selvafkølende】Den indre materiale af vores hundekølemåtte er 100% ugiftigt selvafkølende gelé, sikkert for både mennesker og kæledyr. Ingen behov for at fryse eller køle ned, trykaktiveret kølegel virker ved at absorbere din hunds kropsvarme, hvilket afslapper og beroliger dem i varme sommerdage.
❄【Holdbar og Sikker】Lavet af høj kvalitet polyester materiale, denne hundekølemåtte er ridsefast, slidstærk og holdbar. Dens kølegel er af høj sikkerhed, uden irritation.
❄【Let at Rengøre & Opbevare】Bare drys lidt vand på overfladen, tør det af med en blød børste eller svamp, ingen behov for anden vedligeholdelse. Måtten er foldbar, hvilket er praktisk at opbevare eller tage med udendørs og på rejser.
❄【Multifunktionel】Denne 50x40cm hundekølemåtte er velegnet til forskellige størrelser af katte og hunde, holder dem fra at overophede & dehydrere denne sommer. Den kan bruges i hundesenge, transportkasser, hundehuse, sofaer, gulve eller bagsædet i din bil. Den fungerer ikke kun som en hundekølemåtte, men også som en pude, siddepude eller computerkølemåtte.
❄【Varm Tip】Selvom kølegelmåtten er ridsefast, er den ikke tyggesikker. Hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du velkommen til at kontakte os med det samme, og vi er glade for at hjælpe.
Dimensioner
Bredde400 mm.
Dybde500 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.