Kæledyrskølemåtte med Print
50 x 90 cm, 2100g, Blå

Nobleza Nobleza

16557-0

New product

Kæledyrskølemåtte med Print - 50 x 90 cm, 2100g, Blå Udvid

Hold din elskede hund eller kat kølig og komfortabel i sommervarmen med denne blå kæledyrskølemåtte med et sødt print. Måler 50 x 90 cm og vejer 2100g, perfekt til både små og store kæledyr.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Polyester materialeVarmeisolering og kølingMiljøvenlig trykning.Produktfarve: Blå.Hovedmaterialer: PVC, polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 113,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【2022 Nyopgradering】Den nyopgraderede Nobleza hundekølemåtte fra 2022 løser perfekt problemet med væskelækager og pletter. Lavet af tykkere Oxford-stof, slidstærk, ridsefast og holdbar. Avanceret varmepresseteknologi gør sømmene strammere og forhindrer lækager.【Selvkøling】Det indre materiale på kølemåtten til kæledyr er 100% giftfri selvkølende gel, sikker for både mennesker og kæledyr. Ingen behov for at fryse eller køle, trykaktiveret kølegel virker ved at absorbere din hunds kropsværme, hvilket får dem til at slappe af og berolige dem om sommeren.【Let at rengøre og opbevare】Bare drys lidt vand, tør det af med en svamp eller blød børste for nem rengøring. Foldbart design, sammen med en smuk håndbåret kartonpakke, gør kølemåtten til hunde meget praktisk at opbevare og tage med udendørs eller på rejse.⭐【Mange funktioner】Ikke kun en dejlig gave til kæledyr om sommeren, men også fremragende for dyreejere. Den er perfekt til hundesenge, kattesenge, bure, hundehuse, bagsæder i bilen eller på gulvet. Brug den som en siddepude, en pude eller en computerkølepude til dig selv i varmt vejr.【Varme tips】Størrelse L: 50*90cm, egnet til store kæledyr. Bemærk: Selvom kølegelmåtten er ridsefast, er den ikke tyggesikker. Vask den venligst ikke i maskinen. Hvis du har spørgsmål til produktet, er du velkommen til at kontakte os med det samme, og vi er glade for at hjælpe.
Dimensioner
Bredde500 mm.
Dybde900 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.